Nahoru

Archiv novinek

3d návrhy koupelen

Máte-li zájem o odborné poradenství bytových architektů a chcete nám sdělit Vaše představy o rekonstrukci dosavadní koupelny v koupelnu Vašich snů, neváhejte se na nás obrátit. Dokážeme pro Vás vytvořit nový interiér, který dotvoří představu příjemného domova. Budete se do něj rádi vracet, bude pro Vás symbolem odpočinku a oddychu od každodenních starostí.
 
Spolupráce s klientem, kdy klademe důraz na individuální přístup, začíná vždy úvodní seznamovací schůzí, kde se seznámíme s rozsahem prostoru, klient specifikuje zadání naší práce. Po úvodní schůzce následuje vypracování 3D návrhu koupelny. Obvykle vytváříme dvě varianty, ke kterým může klient vznést jakékoliv připomínky či specifika, aby návrh odpovídal jeho představám v co nejužším záběru. Díky technologiím 3D je možné vytvořit co nejreálnější představu koupelny, od této fáze se přechází k realizaci skutečné.
 
Samotná rekonstrukce je ve své podstatě zhmotněním Vašeho osobitého stylu. Máte možnost volby mezi kompletní rekonstrukcí, na kterou sami dohlížíte, či přestavbou na klíč. Spolupracujeme také s dalšími specializovanými firmami, aby se spokojenost z výsledku ještě více znásobila. Po dokončení přestavby místnosti přichází na řadu vybavení. Nábytek, spotřebiče či doplňky jsme také schopni po vzájemné dohodě zajistit.
 
Nábytek je možné zhotovit přesně na míru, výběr ostatních designových doplňků už může být na Vás. Co se týče osvětlení místnosti, bez kterého si každodenní život již nedokážeme představit, naše společnost je také prodejcem osvětlení, stejně jako koupelnového vybavení. Pokud máte zájem prohlédnout si naše již zrealizované návrhy koupelen, jsou k dispozici zde na našem webu. Klademe maximální důraz na design, kvalitně postavený interiér s ohledem na efektivní využití prostoru, jeho prosvětlenost a vzdušnost. Naše spokojenost přichází ruku v ruce se spokojeností zákazníka, proto mu věnujeme veškerou pozornost a naše výkony jsou zcela profesionální.
 
Na webových stránkách se můžete také dočíst recenzí od předchozích klientů. Kromě ukázek vizualizací návrhů a jejich realizace jsou k dispozici také náhledy panoramat. Ceník našich služeb se dá dopředu těžko specifikovat, jelikož nejen přístup ke klientovi je vždy individuální, ale i cenová kalkulace. Máte-li na nás jakýkoliv dotaz, či zaujala Vás naše společnost, neváhejte se na nás obrátit. Společně máme možnost změnit Váš domov podle Vašich představ a přání, abyste se cítili lépe nejen doma, ale hlavně ve Vaší koupelně. Věříme, že společnými silami se tento vytyčený cíl bezpochyby podaří splnit. Společnost 3ds atelier se již nyní těší na vzájemnou spolupráci.

Zpět na výpis novinek