Nahoru

Archiv novinek

3d návrhy kuchyní

Ocitáme se ve 21. století, tudíž plně využíváme moderních technologií. Návrh, který společně vypracujeme dle Vašich požadavků či přání je možné převést do 3D podoby. 3D návrhy kuchyní nám tak pomohou k extrémně přesnému docílení finální podoby, dle které se může projekt nakonec zrealizovat. Dostane se Vám dostatečné množství prostoru, kde můžete naše návrhy kuchyní ohodnotit, vytyčit u nich případné nedostatky, či popsat emoce, které ve Vás možná budoucí kuchyně vyvolává.
 
Požadavky každého klienta jsou velmi specifické, proto se snažíme docílit maximálně individuálního přístupu ke každému klientovi zvlášť. Nejdůležitější je pro nás tedy Váš subjektivní pocit z návrhu kuchyní, jak již bylo zmíněno, ideálně provedený ve 3D vizualizaci.
 
Výjimečnost prostoru, který může našimi společnými silami vzniknout, může způsobit osobitost, harmonie všech částí, dostatečná prosvětlenost či vzdušnost, zkrátka aspekty, díky kterým se budete cítit ve své kuchyni pohodlně a dotvoří tak z Vašeho domova místo, kam se budete po náročném dni vždy rádi vracet. Díky 3D návrhům kuchyní je možnost vizualizovat projekt do nejmenších detailů, včetně barvy, designu, praktičnosti a užitku.
 
Tím však naše služby nekončí. Po dokončení návrhu a schválení návrhu klientem dokážeme realizovat přestavby kuchyní, rekonstruovat buďto s dohledem autora, či zcela na klíč. Zde obvykle spolupracujeme s dalšími odbornými firmami, pro dosažení uspokojivého výsledku našich klientů. Navrhujeme také nábytek na míru, dále jsme schopni dodat další zařizovací prvky a snažíme se o úplnost a celistvost celého procesu. Čím více specifikujete osobní požadavky k návrhu kuchyně, tím více můžeme docílit toho, že Vaše zbrusu nová kuchyně bude mít osobitého ducha i vzhled.
 
Doba nejvhodnější pro začátek naší práce na Vaší kuchyni je v období před započetím hrubé stavby, či v jejím průběhu. V tomto momentě je jednoznačně nejsnazší přizpůsobit tvorbu interiéru, aby splňoval co nejlépe Vaše představy, přání a požadavky.
 
Zaměřujeme se na interiér a design, ve kterém se budete cítit dobře. Ukázky našich dosavadních prací najdete zde na webu, kde jsou k dispozici k prohlédnutí. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte se na naší společnost obrátit, rádi Vám dotaz zodpovíme. Stejně tak jako přístup k zákazníkovi je vždy zcela individuální, tak i cenová nabídka. Máte-li tedy o naše služby zájem, domluvte si s námi nejprve osobní schůzku, na které se specifikují prvotní požadavky, diskutujeme o prostoru, ve kterém má být návrh kuchyně zrealizován. Pokud jsme Vás zaujali, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na vzájemnou spolupráci s Vámi.    

Zpět na výpis novinek