Nahoru

Archiv novinek

Interiérový designér

Většina lidí má představu o tom, jak má jejich domov fungovat a působit, ale zhmotnit tyto představy není vždy snadné. Domov je spousta drobností osobitým způsobem uspořádaných kolem nás tak, že jsou nám vlastní. Bytový designér vám pomůže splnit vaše sny o bydlení. Naši bytoví designéři a bytoví architekti navrhují interiér dle vašeho přání a k vaší spokojenosti a nabídnou hned několik vhodných variant řešení, ze které si vyberete to pravé. Poskytujeme kompletní servis od návrhu až po jeho realizaci.

  1. Návrh uspořádání

Jsme tvůrci a bytový designéři a pro to vám doporučíme, kde co má být a jak to mý vypadat. Od uspořádání nábytku a jeho základní tvar i velikost, po výběr materiálu, barvy a osvětlení. 

     2. Nákupní seznam

Vytvoříme podrobný nákupní seznam s cenovou kalkulací, kde bude seznam všech materiálů a výrobků, které budou v bytě použity, včetně nábytku, osvětlení, koberce a doplňky. Spolupracujeme pouze s ověřenými dodavateli.

     3. Nábytek na míru

Interiérový designéři pracují i s atypickými prostory a vědí, že některé kusy nábytku je potřeba navrhnout i vyrobit na míru ( kuchyně, šatna, knihovna, komody…) Proto je nezbytné vyhotovit podrobnou dokumentaci a zajistit výrobu a montáž.

Kde začít a jak oslovit bytového designéra?

V první řadě nám zavolejte do studia a přijďte nám vyprávět, jaká je vaše představa o bydlení a my Vám vaši představu zhmotníme a domov rádi vytvoříme.  

Zpět na výpis novinek