Nahoru

Archiv novinek

návrhy a realizace interiérů

Zdá se Vám, že v ložnici není dost světla? Potřebovala by koupelna nový sprchový kout, nebo vanu? Je kuchyň už zastaralá a žádá si opravu? Co takhle postavit krb v obývacím pokoji? Vnímáme všechna zadaná kritéria a na jejich základě vytváříme návrhy a realizace nových interiérů. Díky technologiím využíváme 3D vizualizace, tudíž jsme pro Vás schopni vytvořit 3D návrhy interiérů, k extrémně přesnému splnění požadavků naší klientely.
 
Jak probíhá naše spolupráce s klienty? Důležité je zmínit, že spokojenost klienta je pro nás tím nejdůležitějším. Volíme vždy individuální postup. Začátkům spolupráce na novém vizuálním 3D návrhu interiéru předchází společná úvodní seznamovací schůzka. V tomto momentě klient poprvé definuje svoje požadavky, my se seznámíme s prostorem připraveným k rekonstrukci a navrhneme nejoptimálnější řešení. Vždy je lepší začít ještě před zahájením přestavby, můžeme tak lépe ovlivnit průběh rekonstrukce.
 
Tím se i snáze zrealizují Vaše konkrétní požadavky. Poskytujeme klientům vždy dva návrhy, ke kterým mohou následně vyjádřit veškeré připomínky či pocity. Co je potřeba zlepšit a upravit záleží vždy na domluvě vedoucí ke spokojenosti klienta. U návrhu nového interiéru to však nekončí. Naše společnost Vám kromě 3D návrhu interiéru zajistí i následnou realizaci předchozí vizualizace.
 

Při rekonstrukci máte vždy možnost výběru. Což znamená kompletní rekonstrukci interiérů s autorským dozorem, či zcela na klíč (autorský dohled a koordinace spolupráce s vybranými odborníky). Pro naše zákazníky jsme schopni vytvářet také nábytek přímo na míru, spolu s dodáním až na místo. Stejně tak jako výběr designových doplňků, o ně se můžete postarat sami, nebo i tuto drobnost přenechat nám pro dotvoření celistvosti a originality designu. Pokud tedy máte konkrétní představu o změně Vašeho bydlení a nevíte si sami příliš rady, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.
 
Náš tým je složen pouze z profesionálních pracovníků s vysokou kvalifikací, pro které nebude oříšek poradit si i s těmi nejspecifičtějšími přáními všech zákazníků. Věříme, že se Vám naše odvedená práce bude zamlouvat a společně dokážeme vytvořit návrhy a realizace interiérů dle Vašich snů. V případě jakýchkoliv otázek a nápadů se na nás bez váhání obraťte, zaujala-li Vás naše nabídka.
 
Více informací, náhledů na předchozí projekty (ať už vizualizace či realizace), je dostupných zde na našich webových stránkách. Zaměřujeme se na návrhy a realizace rekonstrukcí, nevypustitelnou složkou je samozřejmě moderní design. Nově zrekonstruované bydlení pak může sloužit nejen Vám, ale i dalším generacím a stále bude působit moderně. Doufáme, že se nám společnými silami podaří zrealizovat Vaše představy o novém bydlení, spokojenost tak bude na obou stranách. Bude nám potěšením s Vámi spolupracovat.

Zpět na výpis novinek